Online Training: Aju Paraplu premium programma

Aju Paraplu is het online trainingsprogramma van Praktijk Cambio, waarin je leert om een andere houding aan te nemen ten opzichte van negatieve gevoelens en gedachten en meer te gaan handelen naar wat echt belangrijk voor je is.

phone-mockup-green

Herken jij je in de volgende punten? En wil je iets veranderen?

  • Voel jij je vaak gestresst, ook al probeer je steeds ontspanning te vinden?
  • Probeer je altijd alles goed te doen maar is het nooit goed genoeg?
  • Ben je vaak bezorgd over wat anderen van je denken?
  • Ben je zelf de strengste criticus als het op jou aankomt?

ZOEK JE HULP OM TE LEREN HOE HET ANDERS KAN EN WIL JE HIER GRAAG INTENSIEVE BEGELEIDING EN CONTACT MET ANDEREN BIJ?

Dan is het premiumprogramma van Aju Paraplu echt iets voor jou!

Het premiumprogramma

Aju Paraplu is het online trainingsprogramma van Praktijk Cambio, waarin je leert om een andere houding aan te nemen ten opzichte van negatieve gevoelens en gedachten en meer te gaan handelen naar wat echt belangrijk voor je is.

In het Premiumprogramma ga je in 16 weken, met hulp van 8 modules en gebaseerd op de bewezen effectieve methode van acceptatie en commitment therapie, snappen waarom je vaak piekert of niet tevreden bent. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen die je helpen hier losser van te komen en je gaat ervaren hoe fijn het kan zijn om niet alles goed te hoeven doen. Na dit programma ben je nooit meer onbewust aan het piekeren! Ook weet je wat je kunt doen om te voorkomen dat je in gepieker, stress en gevoelens van angst en onzekerheid vast komt te zitten.

Daarnaast leer je hoe je aardiger en behulpzamer met jezelf om kunt gaan (zoals je ook met je beste vrienden omgaat) en wat de echt belangrijke dingen in jouw leven zijn, die er toe doen voor jou. Je gaat hier met meer ontspanning en vertrouwen vorm aan geven en naar handelen, waardoor je niet meer het gevoel hebt dat je vastzit in een stramien dat niet bij je past.

Het Premiumprogramma doorloop je zowel met behulp van intensieve individuele begeleiding (in de vorm van 4 sessies van 60 minuten, online of face2face) als met steun van een Facebookgroep. Iedere 14 dagen krijg je toegang tot een nieuwe module, waar je met hulp van opgenomen video’s, stukjes theorie en oefeningen begeleid wordt om de voor jou belangrijke inzichten te verkrijgen en veranderingen door te voeren.

Na deze training

Laat je angsten en onzekerheden niet langer je keuzes bepalen
Ben je van piekeren, vermoeid en onzeker zijn gegaan naar vrijheid, vertrouwen en rust
Doe je de dingen die je leuk vindt en hebt al het strenge moeten losgelaten
Ben je opener geworden en deel je ervaringen met anderen
Ben je een inspiratie voor anderen: een voorbeeld van hoe het óók kan
Heb je écht je koers blijvend gewijzigd!

 

Tijdens de training heb je de mogelijkheid om een online meeting van 30 minuten te plannen, zodat je je vragen kunt stellen en we het programma op jouw situatie af kunnen stemmen.

Wil je een minder intensief programma? Aju Paraplu heeft ook een basis -en medium variant!

INHOUD PREMIUMPROGRAMMA:

8 trainingsmodules

4 individuele sessies van 60 minuten

START PROGRAMMA:

Het programma gaat 8 maart van start.

KOSTEN PROGRAMMA:

De kosten voor deze training bedragen €549,-

Heb je interesse, maar twijfel je of het programma je gaat bieden wat je zoekt? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, dan bellen we even om op je vragen in te gaan!

0