Aju Paraplu

Workshop

Aju Paraplu is het trainingsprogramma van Praktijk Cambio, waarin je leert om een andere houding aan te nemen ten opzichte van negatieve gedachten en gevoelens en meer te gaan handelen naar wat echt belangrijk voor je is.

Naast online programma’s met of zonder individuele begeleiding is er ook de de workshop. In deze workshop wordt helder waarom het belangrijk is dat wij ons verstand leren managen en hoe je dit kunt doen. In deze tijd wordt daarnaast extra aandacht besteed aan de mentale gevolgen van de Coronacrisis.

De workshop is gebaseerd op de bewezen effectieve methode ‘acceptatie en commitment therapie’ en is uitermate geschikt als gastcollege op scholen, als onderdeel van een teamdag met collega’s of als educatief programma binnen studieverenigingen. Mocht je interesse hebben maar twijfelen of het programma geschikt is, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Zou je hier graag meer over willen weten?

  • Hoe komt het dat we zo vaak stress ervaren?
  • Waarom piekeren wij mensen zoveel?
  • Hoe kun je meer ontspannen in het leven staan?
  • Hoe leer je meer aandacht besteden aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn?

En heb je samen met je collega’s, klas of studiegenoten zin in een leuke, interactieve en leerzame middag of avond?

Dan is de workshop van Aju Paraplu echt iets voor jou!

Trainingsprogramma Aju Paraplu

Aju Paraplu is het trainingsprogramma van Praktijk Cambio, waarin je leert om een andere houding aan te nemen ten opzichte van negatieve gedachten en gevoelens en meer te gaan handelen naar wat echt belangrijk voor je is.

Alle onderdelen streven na dat je op een laagdrempelige en leuke manier los leert komen van piekergedachten en gevoelens van angst. Het programma zit vol leuke, praktische oefeningen die je direct toe kunt passen in je dagelijks leven.

Na het volgen van de workshop ben je nooit meer onbewust aan het piekeren! Je weet wat je kunt doen om te voorkomen dat je vast komt te zitten in gevoelens van angst en onzekerheid, stress en doelloos gemaal.

Daarnaast leer je hoe je aardiger en behulpzamer met jezelf om kunt gaan (zoals je ook met je beste vrienden omgaat) en wat de echt belangrijke dingen in jouw leven zijn, die er toe doen voor jou.

Praktisch

INHOUD WORKSHOP:

Interactief programma van minimaal een uur. De inhoud kan aangepast worden aan de individuele wensen en behoeften.

LOCATIE:

Er is zowel mogelijkheid om de worshop op een eigen gekozen locatie, de locatie van Praktijk Cambio of online te verzorgen.

KOSTEN PROGRAMMA:

We bepalen de kosten en wijze van betaling (ik werk soms ook met betaling naar waarde en vermogen) in overleg. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en eventuele wensen over een workshop op maat.

Heb je interesse, maar twijfel je of het programma je gaat bieden wat je zoekt? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, dan bellen we even om op je vragen in te gaan!

0