Bruisbabbels

Soms zijn er periodes waarin het even niet lekker loopt. Je zit een beetje vast, voelt niet de energie en betrokkenheid die je zou willen voelen. Of je wil graag iets oppakken maar het lukt maar niet, alsof iets je tegenhoudt. Ook kan het zo zijn dat het juist goed gaat en je naar tevredenheid bezig bent met bepaalde aandachtspunten, maar gewoon eens in de zoveel tijd echt even aandacht hieraan wil besteden. Je wil dat iemand écht even met aandacht luistert, met je meedenkt en je prikkelt. Dat iemand je helpt inzichten te krijgen en zichtbaar te maken waar de crux zit. Gesprekken die iets opleveren waarmee je verder kunt bouwen. Gesprekken die je helpen in het verkrijgen van inzicht, inspiratie, lef, vertrouwen…..

Herken je dit? 

Speciaal voor deze behoefte zijn de bruisbabbels ontwikkeld! Voor mensen die niet op zoek zijn naar langdurige begeleiding, maar snel en doelgericht willen kunnen inhaken op wat er nu speelt, zonder inleiding of rompslomp. Zonder dat je de aandacht hoeft te delen met je gesprekspartner even volledige focus op jou en wat je inbrengt.

Alles met het doel dat het gaat bruisen, in je hoofd en in je hart, zodat je daar zelf op verder kunt borduren. 

Wil je weten waarop de visie en input in de gesprekken gebaseerd is? Kijk dan hier.

Bruisbabbels kosten 50,- en duren 45 minuten. Je krijgt een kort verslag van het gesprek in je mailbox en indien passend word je voorzien van informatie en oefeningen op maat, die je verder kunnen helpen in het door jouw gewenste proces.

Sommige mensen laten het bij een éénmalige afspraak, anderen plannen er een paar of zien het als onderhoud om eens in de zoveel tijd een babbel te plannen.

“Zo’n kort en krachtig gesprek helpt mij om de plannen die ik voor mezelf heb actief te houden. Het geeft mij steeds de inspiratie om weer nieuwe stappen te zetten.”

“Nu ik helder heb helder heb waar mijn valkuilen liggen plan ik af en toe een gesprek om mezelf te ondersteunen om mijn grenzen te blijven bewaken.”

“Dit gesprek gaf mij net het steuntje in de rug om op mezelf te vertrouwen en een paar knopen door te hakken.”