Coachingstraject

Wanneer kun je iets aan een coachingstraject hebben?

Zit jij bijvoorbeeld met vragen als:

  • Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan binnen mijn relatie(s)
  • Waarom voel ik me nooit tevreden over mijn werk?
  • Waarom neem ik tóch steeds te veel hooi op mijn vork?
  • Hoe weet ik welke kant ik op wil, wat bij me past?

Een coachingstraject bij Praktijk Cambio faciliteert je in het nadenken over jouw gedachten, emoties en bedoelingen, die van een ander en de interactie. De inzichten die je hierdoor krijgt geven je zicht op waar verandermogelijkheden zitten. Op deze manier kun je veel succesvoller de problemen waar je tegenaan loopt aanpakken. Kijk voor meer informatie over deze vorm van begeleiden hier.

Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld coaching in werksituaties, ter voorbereiding van de afronding van een werkend leven en bij conflictueuze of onbevredigende contacten.

Per sessie van een uur betaal je 70,-.  Van iedere sessie krijg je een verslag in je mailbox en je wordt voorzien van helpend materiaal en passend thuiswerk. Gemiddeld duurt een traject 6 sessies. In overleg met een werkgever kunnen de kosten vaak (gedeeltelijk) door de werkgever betaald worden.

“Ik snap nu veel beter waarom ik doe wat ik doe. Ik zie beter hoe ik overkomt op mijn partner en heb daardoor ook meer begrip gekregen voor zijn reacties. Ik ben duidelijker en directer gaan communiceren over mijn behoeften en gevoelens en onze relatie is hierdoor gelijkwaardiger geworden.”

“Ik weet nu waar de angel zit, waardoor ik me vroeg of laat toch weer altijd overwerk. Dit is enorm verhelderend geweest en helpt me nu om langzaam een andere kant op te gaan.”

0