Ervaringen

Over 1op1-coaching/therapie

“Femke is heel benaderbaar en kan goed inspringen op de vraag of emotie van dat moment. Ze is niet bang om je een spiegel voor te houden , maar dan op een sympathieke manier. Ik ben nu veel milder naar mezelf en vertrouw meer op mezelf. Ik heb er daarom ook voor durven kiezen om mijn baan op te zeggen.”

“Ik zat erg vast in mijn angst en stond daardoor stil. Ik heb geleerd om ruimte te maken voor mijn angsten maar om ze niet alles te laten bepalen. Ik ben liever voor mezelf geworden en doe weer veel meer de dingen die ik leuk vind!”

“Ik vond het moeilijk om mijn eigen behoeften serieus te nemen en stond alleen maar altijd voor anderen klaar. Ik heb geleerd ook aandacht te besteden aan mezelf en heb daardoor meer energie en kan meer genieten van dingen.”

“Heel fijne, praktische oefeningen hebben mij veel meer inzicht gegeven in wat ik deed om alles goed te doen en waarom dat niet werkte. Ik voelde me altijd begrepen en gehoord en durfde daardoor ook de dingen te zeggen waar ik me eigenlijk voor schaamde. Dat luchtte heel erg op.”

“Femke kan heel goed en snel de ‘laag eronder’ zien en zo de kern waar het om draait raken.”

“Femke weet met zachte maar doortastende hand de stappen te begeleiden die moeilijk, maar belangrijk zijn. Ze is compassievol en stevig tegelijk.” 

“Femke stelt zich heel toegankelijk en gelijkwaardig op, waardoor je je snel op je gemak voelt en je kwetsbaar op durft te stellen. Doordat ze dit zelf ook doet leer je milder naar je eigen klachten en problemen te kijken.”

“Wat ik heel fijn vond is dat het niet altijd serieus hoefde te zijn. Er kon ook gelachen worden en er was tijd en ruimte om te kijken naar andere aspecten in mijn leven. Hierdoor zat er voldoende luchtigheid in, ondanks dat ik met moeilijke dingen bezig was.”

 

Over trajecten

“Ik heb mega veel aan het programma gehad. Ik hoop dat er net als ik ook veel mensen wat aan hebben.”

“Ontzettend nuttige en inzichtgevende tools die je in dit programma krijgt! Heel erg waardevol en blij mee.”

“Ik merk dat ik nu bij bepaalde gedachten tegen mezelf zeg: Ajuu Parapluu!”

“Fijn om een goed toegankelijk programma te volgen om echt bezig te gaan met mijn patronen en dromen.”

 

 

0