Aju Paraplu

Gratis E-book

Met hulp van het gratis e-book van het Aju Paraplu programma van Praktijk Cambio leer je los te komen van negatieve gedachten en gevoelens.

Naam
phone-mockup-green

Herken jij je in de volgende punten? 

  • Voel jij je vaak gestrest, ook al probeer je steeds ontspanning te vinden?
  • Probeer je altijd alles goed te doen maar is het nooit goed genoeg?
  • Ben je vaak bezorgd over wat anderen van je denken?
  • Ben jij je eigen strengste criticus?
  • Ervaar je de laatste tijd weinig contact met jezelf?

EN WIL JIJ WELEENS WETEN HOE DAT NOU KOMT EN HOE HET ANDERS KAN?

Dan is gratis e-book Aju Paraplu van Praktijk Cambio iets voor jou!

De inhoud

Het e-book gaat in op de functie van negatieve gedachten en gevoelens en hoe dat uitpakt in onze moderne maatschappij. Je krijgt inzicht in hoe ons brein werkt en wat er gebeurt wanneer je in gedachten bent. Er wordt ingegaan op helpende manieren om losser te komen van negatieve gedachten en gevoelens en er worden oefeningen beschreven. Dit alles gebaseerd op de bewezen effectieve gedragstherapeutische methode ‘acceptatie en commitment therapie’ en vanuit jarenlange ervaring.

Aju Paraplu is het online trainingsprogramma van Praktijk Cambio, waarin je op een leuke manier leert om een andere houding aan te nemen ten opzichte van negatieve gevoelens en gedachten en meer te gaan handelen naar wat echt belangrijk voor je is. Naast dit e-book zijn er verschillende andere onderdelen die je op een therapeutisch verantwoorde en onderbouwde manier helpen minder stress en perfectionisme te ervaren.

Na het lezen van dit e-book

  • Snap je veel beter waar jouw onzekerheid, angstige gevoelens en perfectionisme vandaan komen
  • Kun je dit al wat makkelijker relativeren 
  • Heb je inzicht in hoe je dit in je dagelijks leven minder belemmerend kan laten zijn

 

Liever meteen aan de slag met gedragsverandering? Dan is de instaptraining  misschien wat voor jou! Of behoefte om echt intensief aan de slag te gaan met meer begeleiding? Dan heb je misschien baat bij een individueel traject of de therapeutische training Aju Paraplu.

Omdat ik begrijp dat het moeilijk kan zijn om te bepalen wat bij je past kun je ook altijd even vrijblijvend contact met me opnemen, zodat ik hierover mee kan denken.

0