Online workshop ‘Eenzaam, en dan?’

In deze workshop deel ik de informatie die ik zelf graag zou krijgen als ik nu met eenzaamheid worstelde. De workshop is gebaseerd op de ervaringen en adviezen van ervaringsdeskundigen: wat heeft hen geholpen om verandering aan te brengen in hun situatie? Hoe is het hen gelukt om anders met hun gevoelens om te gaan? Ook vertel ik over de volgorde, die erg belangrijk is om succesvol je eenzaamheid aan te pakken. Na het volgen van deze workshop heb jij je eerste stap gezet!

Wil je meer informatie over het ontstaan van deze workshop? In dit blog leg ik alles uit.

Deze workshop wordt op gezette tijden gegeven. Zonder vooraankondiging is het niet mogelijk om je op te geven. Je altijd even contact met me opnemen om te horen wanneer de volgende workshop gegeven wordt. Of meld je aan voor de nieuwsbrief van Praktijk Cambio. Op die manier ben je altijd automatisch op de hoogte van wat er in de planning staat.

Meld je vrijblijvend aan





    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Na het invullen van het formulier

    Wanneer jij je hebt aangemeld voor de workshop krijg je een link waarmee je deel kunt nemen. Indien er op dit moment geen workshop in de planning staat neem ik binnen een week contact met je op om je meer informatie te geven.