Aju Paraplu

Training

Ben jij het piekeren, uitstellen en perfectionisme beu? Meld je aan voor Aju Paraplu: een therapeutisch programma van 6 maanden, waarin je leert om te stoppen met piekeren, uitstellen, perfectionisme en alle andere dingen die jou in je dagelijks leven gevangen houden en je het gevoel geven dat je niet je fijnste leven leeft. In plaats daarvan ontwikkel je een totaal andere relatie met jezelf, met meer contact met jouw echte behoeften én de vaardigheid om hiernaar te handelen. In alle stappen sta ik jou bij met persoonlijke begeleiding, zodat je jouw ultieme doel behaalt: meer ontspanning, ruimte en plezier!

phone-mockup-green

Herken jij je in de volgende punten? En wil je iets veranderen?

  • Voel jij je vaak gestresst, ook al probeer je steeds ontspanning te vinden?
  • Probeer je altijd alles goed te doen maar is het nooit goed genoeg?
  • Ben je vaak bezorgd over wat anderen van je denken?
  • Ben jij je eigen strengste criticus?
  • En voel je door dit alles niet de ruimte om nieuwe stappen te zetten of te genieten in je leven?

WIL JE GRAAG PROFESSIONELE HULP, MET OOG VOOR WIE JIJ BENT EN WAT JIJ NODIG HEBT?

Dan is het trainingsprogramma ‘Aju Paraplu’ echt iets voor jou!

Het programma

In het trainingsprogramma ga je in 6 maanden, met hulp van 8 modules en gebaseerd op de bewezen effectieve methode van acceptatie en commitment therapie, snappen waar jouw angsten, onzekerheden, piekergedachten en perfectionisme vandaan komen. Ook ontdek je waarom het je tot nu toe niet gelukt is om hier vanaf te komen. Je gaat met behulp van begrijpelijke theorie en praktische oefeningen werken aan de door jou gewenste verandering. Bij dit alles krijg je persoonlijke begeleiding van mij: ik loop een half jaar met je mee, bij alle stappen die je zet, en ben jouw vraagbaak, steun in de rug en scherpe medestander. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de Aju Paraplu groep, waar extra’s worden gedeeld, online bijeenkomsten plaatsvinden en waar je altijd terecht kunt met vragen of ervaringen.

Na het volgen van deze training kom je nooit meer vast te zitten in angst, onzekerheid, gepieker en perfectionisme en ontwikkel je een heel nieuwe houding ten opzichte van die nare gedachten en gevoelens.

Daarnaast leer je hoe je aardiger en behulpzamer met jezelf om kunt gaan (zoals je ook met je beste vrienden omgaat) en wat de echt belangrijke dingen in jouw leven zijn, die er toe doen voor jou. Je gaat hier met meer ontspanning en vertrouwen vorm aan geven en naar handelen, waardoor je niet meer het gevoel hebt dat je vastzit in een stramien dat niet bij je past. Na de training voel je dat je jezelf kunt zijn, moeiteloos, óók met de dingen waar je misschien minder tevreden over bent én doe je dat waar je het meest blij van wordt!

Je doorloopt het basisprogramma zelfstandig. Je krijgt toegang tot de 8 modules, waar je met hulp van opgenomen video’s, stukjes theorie en oefeningen begeleid wordt om de voor jou belangrijke inzichten te verkrijgen en veranderingen door te gaan voeren in je dagelijks leven.

In onze individuele contacten stemmen we af op jouw unieke proces en geef ik je mijn scherpe, verdiepende blik en extra tools en inzichten.

De groep, waar je onbeperkt toegang toe krijgt, is ontzettend helpend om van elkaar en elkaars ervaringen te leren en extra inspiratie en steun te vinden. Ook ik ben daar steeds te vinden om antwoorden op je vragen te geven en je te voorzien van extra inspiratie.

 

 

De modules

Module 1: Hoe angsten en piekergedachten gaan overheersen

In deze module maak je kennis met je verstand en hoe ons brein in elkaar zit. Je krijgt inzicht in hoe het komt dat je makkelijk vast komt te zitten in angsten en piekergedachten. Je gaat heel concreet maken wat je tot nu toe allemaal doet om je beter te voelen en je snapt na deze module waarom dit niet gewerkt heeft.

Module 2: De regels van het spel

Met hulp van module 2 ontwikkel je een nog beter begrip van de huidige invloed van jouw brein op je gedachten, je gevoel en je gedrag. Je gaat in deze module de confrontatie aan met wat jij stiekem eigenlijk wel niet allemaal moet van jezelf…

Module 3: Een alternatieve manier

In module 3 maak je kennis met een alternatieve manier van omgaan met jouw angsten en onzekerheden. Je gaat nu oefenen om dit stukje bij beetje in de praktijk te brengen.

Module 4: Leren een beetje stout te zijn

Je maakt kennis met concrete manieren om meer ruimte voor jezelf en jouw échte behoeften en verlangens te maken. Na deze module wordt het nooit meer hoe het was.

Module 5: Banger dan ik was…

Deze training doen betekent niet dat je je vanaf nu altijd fijn voelt! Met behulp van fijne oefeningen ga je bezig om jezelf hier voortaan op een andere manier in te benaderen dan hoe je tot nu toe deed.

Module 6: Wie ben ik en wat wil ik

In module 6 ga je heel concreet bepalen wat er echt toe doet voor jou. Je krijgt een scherp zicht op wat waarde voor jou heeft en hoe je dit meer plek kunt gaan geven in je leven.

Module 7: Dromen omzetten naar doelstellingen

In module 7 maak je een plan voor de komende tijd: waar wil je mee bezig zijn en hoe wil je hiermee bezig zijn. Je ontdekt nieuwe manieren die je hierbij kunnen helpen.

Module 8: Aju Paraplu!

Gefeliciteerd! Vanaf nu zit jij niet meer gevangen in je perfectionisme en je angst om het niet goed te doen! Je hebt geleerd hoe je jouw verstand kunt gebruiken als een fantastisch gereedschap, zonder dat het een loopje met je neemt. In deze laatste module krijg je tools om met motivatie en vertrouwen verder te gaan met alle veranderingen die je in gang hebt gezet. Je ontwikkelt methoden die jou blijvend ondersteunen en die je focus scherp houden.

Na deze training

Voel je je vrijer en meer ontspannen
Ben je minder bezig met alles goed te moeten doen
Heb je een helder zicht op de dingen die je écht belangrijk vindt
Besteed je hier veel meer van jouw tijd aan
Laat je je hierbij niet langer belemmeren door je onzekerheden

 

Dit is wat anderen over het werken met mij zeiden.

 

Inhoud en investering

  • Een online startsessie van 30 minuten, waarin we ingaan op jouw persoonlijke startsituatie en doelstellingen, t.w.v. 45,-;
  • De 8 module van Aju Paraplu, t.w.v. 1995,-;
  • 4 individuele begeleidingssessies van 60 minuten, waarin we ingaan op wat je tegenkomt en ik je op maat help nog meer uit de training te halen, t.w.v. 340,-;
  • Onbeperkt toegang tot de besloten Aju Paraplu community, met extra input, mogelijkheid om vragen te stellen en ervaring uit te wisselen met andere deelnemers, van onbetaalbare waarde

KOSTEN TOTALE PROGRAMMA: 749,-!

Heb je interesse, maar twijfel je of het programma bij je past? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, dan bellen we even!

0