Hoofdzaken

De Podcast

“We hebben allemaal een hoofd, en dat geeft kopzorgen!”

De Podcast

Omdat dat we allemaal een hoofd hebben, hebben we ook allemaal regelmatig last van kopzorgen. ‘Hoofdzaken, de podcast’ steekt een dikke middelvinger op naar het idee dat het altijd maar mooi weer moet zijn!

Samen met Hanna (1999) praat ik op een open en eerlijke manier over herkenbare thema’s en problemen. Samen hebben we de missie om het normaler te maken om mentaal te struggelen. Dit is niet een teken dat er iets mis met je is, maar bewijst juist dat je een normaal mens bent!

Heb jij vaak het gevoel alsof je maar wat aan het aanmodderen bent? Met het luisteren naar Hoofdzaken weet je dat je niet alleen bent in jouw issues én….leer je op een fijne manier wat bij over hoe je ermee om kunt gaan!

De podcast is gemaakt voor een jongvolwassen doelgroep, maar iedereen met interesse in psychologische thema’s heeft er wat aan en is van harte welkom!

Interactief

We willen de podcast graag vóór en eventueel ook mét jou maken. Op onze Instagrampagina

delen we nieuws en kun jij jouw vragen, opmerkingen of ideeën voor afleveringen kwijt. Het lijkt ons super leuk én waardevol wanneer er een mooie interactieve groep ontstaat!

Wat kun je aan de podcast hebben?

  • De podcast besteed op een toegankelijke manier aandacht aan herkenbare psychische strubbelingen. Met mijn therapeutische kennis en ervaring pik je gratis en voor niks inzichten, tips & tricks mee, waar je normaal gesproken misschien maandenlang voor op een wachtlijst staat.
  • De podcast geeft erkenning dat je niet de enige bent die dingen moeilijk vindt. We bespreken niet alleen thema’s, maar laten ook horen waar we zelf moeite mee hebben of in vast kunnen lopen.
  • Naar onze eigen bescheiden mening (ahum) is deze podcast leerzaam, zónder de gebruikelijke saaiheid. Er valt ook wat te lachen. Dat doe je om ons, maar met het luisteren vast ook wat meer om jezelf!
0