WAT VOORBIJ KWAM

Manlief (veul!) boodschappen doen, kids naar buiten, ik hun kledingkasten aan het uitmesten. Met al het oude en voorbije dat door mijn handen gaat denk ik automatisch aan wat afgelopen jaar allemaal voorbij kwam…
– Dankbaar dat ik eindelijk ruimte heb genomen om écht te gaan ontwikkelen met Cambio. Vele uren zijn besteed aan schrijven, nadenken, uitwerken, ontwikkelen… I love it!
– Dankbaar dat ik oude ideeën heb durven loslaten, om er nieuwe voor in de plaats te laten komen.
– Dankbaar dat de koers meer helder is dan ooit: het bieden van laagdrempelige en toegankelijke begeleiding, om mensen anders te leren omgaan met angsten, piekergedachten, interne strengheid en alle klachten die je hierdoor kunt krijgen.
– Dankbaar dat ik dit jaar zoveel mooie en dappere mensen heb mogen ondersteunen in hun proces. Het meest waardevolle dat er is: te mogen zien hoe mensen groeien. Hoe hun zelfvertrouwen en intuïtie hun herintrede doen. Hoe er lef, speelsheid en plezier terugkomt. Ook hier: I love it!
– Dankbaar voor Make it Work: een spontaan idee vanuit een wens om meer aandacht te geven aan de softskills van het hulpverlenersvak. Zo tof dat de reacties van platformleden positief zijn. En zo leuk om volgend jaar mee verder te gaan!
– Dankbaar voor alle fijne momenten met mijn gezin. Hoe waardevol dat we gezond en gelukkig zijn…
– Dankbaar voor de mogelijkheid om een droom te verwezenlijken: wonen dichtbij de stad, in de natuur, aan de rivier. Zo veel zin in.
– Dankbaar voor alle leuke, warme, behulpzame, inspirerende en gezellige contacten van afgelopen jaar.
Want ondanks dat Corona er een rare tijd van heeft gemaakt, waren die er gelukkig genoeg. Ik heb veel geleerd!
Ik ga in 2021 met heel veel plezier en energie verder. Nu: oliebollen eten 😉
Een heel fijn nieuw jaar gewenst en tot snel!
Wat voorbij kwam
Recommended Posts
0
yolosoms is het goed om iets gewoon maar te doen