Gratis workshop ‘Eenzaam, en dan?’

Wanneer is de workshop?

De workshop is live te volgen op 18 juni, om 10u.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer jij je aanmeldt krijg je in je mailbox een persoonlijke link, waarmee je deel kunt nemen aan de workshop. Het enige wat je verder nodig hebt is een internetverbinding, een computer, tablet of smartphone.

Wat kan ik verwachten?

In de workshop krijg je informatie over eenzaamheid die ik zelf zou willen hebben als ik er op dit moment mee zou worstelen. Daarnaast geven ervaringsdeskundigen hun kennis en ervaring prijs: wat heeft hén geholpen in het succesvol omgaan met, of verandering aanbrengen in hun situatie? Tot slot wordt er aandacht besteed aan de belangrijke volgorde in het zetten van stappen, die gepaard gaat met het succesvol tegengaan van je eenzaamheidsgevoelens. Er is ruimte om reacties te geven en vragen te stellen.

Wat als ik niet kan op het tijdstip van de workshop?

Geen probleem! De workshop is nadien terug te kijken. Je kunt je dus gewoon inschrijven, ook al kun je niet op het tijdstip dat de workshop plaatsvindt.

Heb je gemist hoe deze workshop is ontstaan? Lees dan gerust nog even dit bericht.

Aanmelden online workshop

Ja, ik wil me graag aanmelden!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Na het invullen van het formulier

Wanneer je het formulier hiernaast invult krijg je een persoonlijke link naar de workshop in je mailbox. Houd je spam voor de zekerheid ook even in de gaten…