Voor organisaties

Praktijk Cambio verzorgt workshops, training en opleiding voor organisaties.

 

Praktijk Cambio heeft veel ervaring in het verzorgen van workshops, training en opleiding voor organisaties en richt zich hierbij vooral op ‘acceptatie en commitment therapie’

Wil je samenwerken vanwege een eenmalig event, zoals een teamdag of bijscholingsdag, of heb je interesse in een terugkerende module binnen opleidingsaanbod? Online of op locatie? Er zijn veel mogelijkheden.

In overleg kijken we wat de wensen zijn en passen we het aanbod hierop aan. Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik een scherp oog heb voor de behoeften van de organisatie en hier goed op in kan spelen. Mijn aanbod is altijd praktisch, speels en ervaringsgericht.

 

Enkele ervaringen van organisaties die al met mij werkten:

Workshop omgaan met Corona, HAN

“Femke kan op een hele toegankelijke manier contact maken met de studenten en hun worstelingen in het omgaan met de lockdown. Ze maakt theorie heel praktisch toepasbaar en heeft een levendige, aansprekende manier van presenteren.”

Bijscholingsmiddag supervisoren huisartsenopleiding Radboud Universiteit

“Het programma moest op het laatste moment worden omgezet naar een online programma. Femke speelde hier heel flexibel op in en wist desondanks een interactieve middag te organiseren, waar de aandacht werd vastgehouden en veel interactie en uitwisseling plaatsvond. Knap hoe zij het voor elkaar kreeg om vorm te geven aan onze ambitieuze wensen. Ze kon zowel de basis van ACT in korte tijd helder overbrengen en liet de groep ervaring opdoen door leuke en krachtige oefeningen.”

IMH Verdiepingscursus

“Femke creëert een hele laagdrempelige, positieve, inspirerende en lerende sfeer. Ze is heel toegankelijk, ook omdat ze eigen ervaringen deelt en kwetsbaar durft te zijn. Er is veel oefenmateriaal en ze plant allerlei zaadjes waar we de cursisten in de rest van de opleiding mee verder zien gaan.

 

Heb jij interesse in een samenwerking? Leuk! Neem hieronder  contact op en we praten samen verder…

0